www.oskiwona.eu
Valutaer:
 

Privacy Notice

Vi anerkender, at du tænker på hvordan vi bruger og dele oplysninger om dig. Denne fortrolighedspolitik blev oprettet for at fortælle dig, hvordan oplysningerne om du vil blive indsamlet, brugt, deles og beskyttes. Denne fortrolighedspolitik gælder kun for oplysninger indsamlet af os via denne hjemmeside og vores kundeserviceafdeling i forbindelse med denne hjemmeside. Vi er ikke ansvarlige for eventuelle oplysninger, du afsløre eller post i offentlige fora på ethvert websted.
Før indsamlingen dine oplysninger, vi vil spørge dig, om du er enig eller ej. Hvilke oplysninger om kunder indsamles og opbevares?
Vi indsamler personlige oplysninger og ikke-personlige oplysninger på denne hjemmeside. Personlige oplysninger omfatter: De oplysninger, vi indsamler på dette websted for at identificere eller kontakte kunder, såsom fulde navne, adresse, e-mail-adresse, telefonnumre, kreditkortnumre og kreditkort udløbsdatoer. De personlige oplysninger er alle tilbydes af kunderne, når de åbner konti, afgive ordrer eller kontakt kundeservice.
Denne information bruges kun til den i denne Privacy Policy formål.
Ikke-personlige oplysninger omfatter: De oplysninger, vi indsamler på dette websted, der er i forbindelse med brugen af ​​denne hjemmeside, såsom demografiske oplysninger og andre anonyme statistiske data. Disse oplysninger bruges til at analysere og forbedre dette websted og optimere vores kunders oplevelse. Hvordan bruger vi og dele oplysninger?
Vi bruger kun de personlige oplysninger og ikke-personlige oplysninger med henblik vi beskriver i denne fortrolighedspolitik, og vi lover ikke at dele nogen kundens personlige oplysninger med andre uden kunden ¡tilladelse.
Vi kan dele de personlige oplysninger med tredjeparter, der tilbyder tjenester såsom betaling behandling og godkendelse, beskyttelse mod svindel og reduktion af kreditrisiko, produkt tilpasning, ordreudførelse og skibsfart, markedsføring og reklamemateriale distribution, hjemmeside evaluering, men vi vil kun tillade dem at bruge de oplysninger, forbundet til de tjenester, de tilbyder.
Vi kan frigive ikke-personlige oplysninger til vores markedsføring partnere og annoncører for at forbedre vores hjemmeside kvalitet og kunden ¡oplevelse. Hvordan beskytter vi kunderne personlige oplysninger? Vi bruger forskellige sikkerhedsforanstaltninger, herunder Secure Socket Layer (SSL) krypteringsteknologi, at beskytte personlige oplysninger, vi indsamler på hjemmesiden. Hvis en kunde ønsker at registrere som vores hjemmeside medlem, e-mail-adresse og adgangskode er nødvendig for at skabe og logge på en kundekonto. Kunderne skal være forsigtig med at give ordre til andre. Hvis en kunde glemmer hans / konto password hende eller bliver opmærksom på tab, tyveri eller uautoriseret brug af hans / hendes konto, eller behov for at korrigere ordre information, han / hun kan kontakte vores kundeservice via e-mail eller online-tjenesten.
Andre
Du kan opdatere visse personlige oplysninger via account management dashboard. Hvis du kommer til vores hjemmeside via links på andre hjemmesider, vi er ikke ansvarlige for de oplysninger, du tilbydes andre websteder, du kommer fra.
Tilbage
Copyright © 2020 billigt tøj, tøj til mænd All Rights Reserved.Powered by www.oskiwona.eu